Kontakt os

Values - Integrity - Passion

Sandra Lillie

Headhunter & Management konsulent

Sandra har en udpræget passion for at arbejde med mennesker og kombinerer sin erfaring som coach inden for elitesport, med sin faglige erfaring som direktør, HR-sparringspartner, rekrutteringskonsulent og leder.

Sandra arbejder resultatorienteret med en høj integritet, ærlighed, involvering, passion, empati og sætter sig ind i kundens behov og med stor respekt for kandidaterne.

Med øjet for detaljen leverer Sandra en professionel og transparent proces, med fokus på at gøre det let for kunderne og trygt for alle parter.

Mobil: +45 53 88 14 99
Email: sl@blachman.dk

 

Følg os på LinkedIn

Ulrik Rom

Koordinator

Ulrik er vores koordinator. Han har qua sine 12 år i servicebranchen udviklet et suverænt talent for detaljen og den gode dialog mennesker imellem. Han brænder for at skabe et trygt og tillidsfuldt miljø, for både kollegaer, kandidater og kunder. Han sætter stor ære i at løse alle opgaver med snilde og grundighed. 

Ulrik er et alsidigt menneske med et bredt kompetencespænd. Ansvarsfuldhed, professionalisme, positivitet, konstruktivitet og en ordentlig portion mennesketække er blot nogle af de egenskaber, han indeholder. 

Ulrik er ydermere certificeret i TT38 testen. Talenttesten, vi bruger i vores rekrutteringsproces. Han kan derfor, med hjælp fra testen, læse og forstå vores kunders menneskelige ressourcer og dermed skabe en vej til det rette jobmatch. 

Mobil: +45 30 91 32 31
Email: ur@blachman.dk

Fælg os på LinkedIn

Her finder du os

Nymøllevej 50

Blachman Search ApS
Mobil: +45 53 88 14 99
Mail: sl@blachman.dk
CVR: 26395925

Privatlivspolitik