Rekruttering

Vores nærværende og professionelle rekrutteringsproces sikrer det rette match mellem virksomheden og kandidaten

Rekruttering

Vi gør det simpelt for jer...

Når den rette medarbejder skal findes, ligger der et stort arbejde bag. Et arbejde, der kræver viden, forståelse, erfaring og indsigt. Alt dette får I, når I vælger et forløb hos os.

Vi bygger vores proces på at gøre det let for jer, således at I trygt kan overlade ansvaret hos os og med nysgerrighed, ansvarlighed og en agil proces, finder vi den rette kandidat til jobbet, kulturen og lederen.

Under forløbet, vægter vi højt at have en transparent dialog og vi sikrer at processen er struktureret, professionel og at alle kandidater bliver behandlet med respekt. Vi arbejder med en styrkebaseret tilgang til kandidatfeltet, som bevirker at alle kandidater udarbejder en talenttest, således at vi kan matche kompetencer, talenter og motivation op imod den ønskede profil.

Vi tilbyder Search & Selection og vi rådgiver gerne om, hvad som passer bedst i forhold til jeres behov.

 

Search

I et Search forløb vil vi initere et opstartsmøde, hvor vi i samarbejde udarbejder en profilanalyse, indeholdende en klar og præcis beskrivelse af ansvarsområder, arbejdsopgaver, succeskriterier, udfordringer i jobbet, key stakeholders og organisationen.

Derudover vil vi også belyse de personlige kompetencer, der skal til for at matche ind i kulturen og teamet.

De faglige og personlige kompetencer beskrives og ud fra dette udarbejdes en succesprofilering, som er udgangspunktet for talenttesten.

Herefter aktiverer vi vores netværk, laver udvidet search af profilen i netværket og kombineret med indkomne ansøgninger og anbefalinger, inviterer vi det relevante kandidatfelt til jobbet.

 

Selection

Som i et Search forløb, vil vi initiere et opstartsmøde, hvor vi i samarbejde, udarbejder en profilanalyse, indeholdende en klar og præcis beskrivelse af ansvarsområder, arbejdsopgaver, succeskriterier, udfordringer i jobbet, key stakeholders og organisationen.

Derudover vil vi også belyse de personlige kompetencer, der skal til for at matche ind i kulturen og teamet.

De faglige og personlige kompetencer beskrives og ud fra dette udarbejdes en succesprofilering, som er udgangspunktet for talenttesten.

En Selection proces adskiller sig fra Search processen, ved at vi her udelukkende vurderer de bedst egnede kandidater udfra indkomne ansøgninger. Denne proces egner sig bedst til roller, hvor man er sikker på at få et bredt og stort kandidatfelt til at søge stillingen.

Processen

Vores proces er dynamisk og fleksibel. Vi bestræber os altid på at efterkomme vores kunders ønsker inden for de muligheder og rammer vi arbejder under. 

Processen er afhængig af flere faktorer og ud fra dette, vil vi afstemme forventninger med kunden, for at kunne give et estimat på hvor lang en proces tager fra opstart til kontraktskrivning.

Blachman Search ApS
Mobil: +45 53 88 14 99
Mail: sl@blachman.dk
CVR: 26395925

Privatlivspolitik