Rekruttering

Vores professionelle rekrutteringsproces sikrer det rette match mellem virksomheden og kandidaten

Rekruttering

Vi gør det simpelt for jer...

Når den rette medarbejder skal findes, ligger der et stort arbejde bag. Et arbejde, der kræver viden, forståelse, erfaring og indsigt. Alt dette får I, når I vælger et rekrutteringsforløb  hos os!

Vi bygger vores proces på at gøre det let for jer, således at I trygt kan overlade ansvaret hos os og med nysgerrighed, ansvarlighed og en agil proces, finder vi det rette match til jobbet.

Under forløbet, vægter vi højt at have en transparent dialog og vi sikrer at processen er struktureret, professionel og at alle kandidater bliver behandlet med respekt. Vi arbejder med en styrkebaseret tilgang til kandidatfeltet, som bevirker at alle kandidater udarbejder en talenttest, således at vi kan matche kompetencer, talenter og motivation op imod den ønskede profil.

Vi tilbyder Search & Selection og vi rådgiver gerne om, hvad som passer bedst i forhold til jeres behov.

 

Search

I et Search forløb vil vi sammen afklare en stillings- og kandidatprofil, indeholdende en klar og præcis beskrivelse af ansvarsområder, arbejdsopgaver, succeskriterier, udfordringer i jobbet, key stakeholders og organisationen.

Anden del af beskrivelsen omhandler kandidatprofilen, hvor vi går i dybden med, hvilken kandidat virksomheden ønsker i relation til ovennævnte aspekter.

De faglige og personlige komptencer beskrives og ud fra dette udarbejdes en succesprofilering, som er udgangspunktet for talenttesten.

Herefter aktiverer vi vores netværk og søger efter de bedste kandidater til jobbet. Denne proces kombineret med indkomne ansøgninger og anbefalinger, sikrer at vi kommer ud til et stort kandidatfelt.

 

Selection

Som i et Search forløb, vil vi sammen afklare en stillings- og kandidatprofil, indeholdende en klar og præcis beskrivelse som angivet ovenfor.

En Selection proces adskiller sig fra Search processen, ved at vi her udelukkende vurderer de bedst egnede kandidater udfra indkomne ansøgninger. Denne proces egner sig bedst til roller, hvor man er sikker på at få et bredt og stort kandidatfelt til at søge stillingen.

Vores proces

Blachman Search ApS
Mobil: +45 53 88 14 99
Mail: sl@blachman.dk
CVR: 26395925

Privatlivspolitik