Testimonials

Vores kunder og talenter betyder alt

Lederudvikling Scanlux Packaging

Scanlux Packaging, er en formålsdrevet virksomhed, som udvikler og producerer individuelt tilpasset emballage i bæredygtige materialer til Europæiske butikker og webshops. Vi har stor fokus på trivsel blandt medarbejdere, men befandt os alligevel i en situation efter Corona, hvor energien var lav og begejstringen meget lille. Vi havde netop tilpasset vores profil, heraf investeret i en ny hjemmeside og samtidig udført en gennemgribende ombygning/opdatering af vores hovedkontor. Alt sammen noget som ledergruppen hver især skulle implementere i de enkelte afdelinger. Situationen taget i betragtning, havde vi brug for en ekstraordinær og professionel ledelses- indsats, med en enig ledergruppe som arbejdede i samme retning.  Vi fik hjælp af Blachman Search, som gik til opgaven med at analysere og teste (TT38) den enkelte leder. Analyserne brugte vi helt konkret til at belyse ledergruppens styrker og udfordringer, hvilket betød at vi fik en større forståelse for hinanden og blev en mere homogen ledergruppe. Med efterfølgende individuel og personlig sparring, fik alle ledere konkrete opgaver som resulterede i nye og bedre ledelsesmetoder, hvilket samtidig medførte et bedre samarbejde i ledergruppen. Stor tak til Sandra Lillie fra Blachman Search og Thorbjørn Saltorp fra Talents Unlimited
Jan Kornelius
Direktør, Scanlux Packaging

Brdr. Clausen A/S

"Det var udsigten til en hverdag uden Corona, som satte tankerne om virksomhedens fremtid lidt i spil. Vi har som de fleste selvstændige, måtte udsætte vores medarbejdere for en helt ny hverdag igennem det sidste års tid. De har som også vi selv har- haft nye udfordringer – oplevet ting som ingen havde drømt om, skulle møde os, og som ikke lignede noget vi igennem de sidste mere en 25 år har oplevet. Særligt udsat har vores ledelse på eftermarkedet været. De har skullet organisere en hverdag med delvis tvangslukning, særlige hensyn og rådgivning omkring en arbejdsplads med frygt for Corona - over for både kunder og medarbejdere.  Vi besluttede derfor at kigge os omkring efter en ”udefra” som kunne give dem, det vi kalder virksomhedens ”centralnervesystem” altså de personer, som i hverdagen har kontakten til kunderne og som organiserer hverdagens opgave i huset, et STORT SERVICE, som det jo hedder i vores branche. Igennem vores netværk blev vi anbefalet at kontakte firmaet Blachman Search.  Et møde blev sat op, en plan blev fremlagt og vi satte i gang. Det var med en pæn portion skepsis, at vi for første gang i mere end 25 år – overlod virksomhedens mest dyrebare aktiv, nemlig vores medarbejdere, i fremmede hænder … Men Sandra Lillie, der var på opgaven, virkede tillidsfuld og lovede, at der ville komme noget godt ud i den anden ende.  Efter et super professionelt forløb - med grundige tests, samtaler både individuelle og som gruppe, afsluttede vi med en fantastisk seance hvor puslespillet for fremtidens hverdag blev lagt færdig. Tilbage står vi som indehavere, med en følelse af at vi har gjort en forskel til gavn og glæde for hele huset og vores kunder. Vi ser nu mere lyst på hverdagen, har alle fundet ”PYTKNAPPEN” frem fra skuffen og det er en fed følelse at gå på sommerferie med. "
Jens & Anders Clausen
Brdr. Clausen A/S

Rekruttering Scanlux Packaging

I sommeren 2021 ville vi rekruttere 3 nye sælgere til vores marked i Danmark, Sverige og Norge. Vi har tidligere haft udfordringer med rekruttering og sværhedsgraden denne gang, var lidt større, idet vi ønskede at 2 af sælgerne skulle udføre opgaverne fra hovedkontoret i Fredensborg.   Vi henvendte os til Blachman Search, selvom vores erfaring med at outsource denne proces, ikke altid har været lige god. Efter de sædvanlige møder med gensidige præsentationer samt fastlægning af profiler, besluttede vi at lave en aftale med Blachman Search.    Den relevante ledergruppe blev testet, for at øge muligheden for det rette match, imens Blachman påbegyndte opgaven. Vi modtog en ugentlig status frem til kandidatpræsentation og følte på den baggrund at vi var på rette vej under hele forløbet.    Blachman har været en god og professionel hjælp under researchfasen, ved kandidatpræsentationen samt ved valg af kandidater. Vi har sparet meget tid, men vi har bestemt også indgået aftale med nogle gode kandidater.  Vi vil helt sikkert gøre det samme igen og anbefaler varmt Blachman Search.
Jan Kornelius
Director, Sales Europe

Kandidat

"Jeg har været i proces via rekrutteringsbureauer tidligere, men hver gang i stillinger jeg selv har søgt. I vores samarbejde har Blachman kontaktet mig, og jeg tør ikke sige om det har haft betydning for min positive oplevelse af processen.    Min første tanke er, at jeg i dette forløb har følt mig som en ligeværdig partner i processen. I modsætning til tidligere har der ikke denne gang været en underliggende fornemmelse af et uligevægtigt forhold hvor recruiteren har en form for overhånd.    Jeg har oplevet Blachman som en troværdig og ærlig part i processen. Jeg har oplevet en ægte interesse i at lære mig at kende både som privat- og fagperson. Det har jeg ikke oplevet tidligere i så udtalt grad, specielt når det kommer til hvordan jeg er som menneske.    Til den konkrete stilling har udfordringen (eller fordelen) været, at der ikke er noget historik at forholde sig til. Den del har Blachman håndteret med stor professionalisme og ærlighed, og det har medvirket til at jeg kunne beslutte mig på et oplyst grundlag og uden tanke på mulige skjulte agendas.    Jeg ved ikke om det er bevidst fra Blachman’s side, men undervejs i processen, har jeg følt mig delvist evalueret hvilket har hjulpet mig til at vinkle og fokusere min forberedelse til de enkelte samtaler i processen. I processer med andre rekrutteringsbureauer er man ofte helt på herrens mark i forhold til modtagelsen af det man har præsenteret eller haft fokus på.     Tak for samarbejdet og en rigtig, rigtig god proces ! 
Lars Ylikulju Jensen

Kandidat

Forløbet hos jer var ret koncentreret, med hurtige tilbage meldinger og klar besked om det videre forløb. Jeg har før taget tests og fået fyldestgørende tilbagemeldinger, men blev alligevel overrasket over hvor præcis og dybdegående jeres var til at beskrive mig og mine styrker og svagheder/udviklingspunkter. Jeg vil beskrive forløbet, som meget professionelt, personligt og engageret. At blive ringet op før første arbejdsdag for lige at høre hvordan det stod til var en positiv oplevelse, som andre af mine bekendte der er blevet ansat via rekrutteringsbureauer, ikke har oplevet, men som de, ligesom jeg, synes var et fint og professionelt træk.   
Merete Kristensen
Retail & E-Commerce KAM Norge, Scanlux Packaging

Udtalelse fra en servicevirksomhed

Vores samarbejde med Blachman Search, i forbindelse med diverse rekrutteringer, har været rigtig positivt. Rekrutteringsprocessen har været struktureret, vi er blevet præsenteret for relevante kandidater, som matcher vores organisation og som besidder de faglige og personlige kompetencer vi har søgt efter. Samtidig har Blachman Search en god opfølgningsproces med kandidaterne, efter ansættelsen, som giver god værdi i onboardingen.
En anonym servicevirksomhed

Kandidat

Jeg har været igennem en rekrutteringsproces hos Blachman, hvor min oplevelse var en vedholdende Headhunter & Management Consultant. I første omgang sagde jeg pænt nej tak, er ikke for nuværende interesseret i den pågældende stilling. Et par uger gik, hvorefter vedkommende igen henvendte sig til mig. Igen på en meget fin måde, uden at det blev påtrængende. Vi fik igen en fin dialog, og i forlængelse af at der var sket nogle ændringer i mit eksisterende ansættelsesforhold, aftalte jeg om alt lige, en indledende dialog. En indledende dialog blev til et testforløb og efterfølgende tilbagemelding, en samtale med virksomheden og til sidst endnu en afsluttende samtale. En ganske hurtig proces, hvor jeg som kandidat følte mig godt behandlet. Tydelig kommunikation og løbende tilbagemeldinger med næste skridt i processen. Et forløb, der for mig var ganske anderledes end hvad jeg tidligere i min karriere har mødt af Headhuntere. Positivt ud fra det perspektiv, at jeg kunne være mig selv igennem hele processen, uden at skulle forgive at være andet end den jeg er. Fagligt som menneskelig. Har tidligere oplevet en elitær tilgang, hvor alt drejer sig om at fremstå så poleret som muligt. Det var ikke tilfældet her! Alt igennem en positiv oplevelse - jeg kan varmt anbefale Blachman, som foruden at håndtere opgaven professionelt også er interesseret i at forstå mennesket bag tidligere meritter, kompetencer og resultater. Det har været en fornøjelse. 
Martin Dyrholm
Direktør, UNITY Aarhus

Kandidat

I min jobsøgningsperiode var jeg til interviews hos et par forskellige rekrutteringsfirmaer. Mit møde med Blachmann Search var meget anderledes. Hurtige svar, en utrolig imødekommendenhed – der var en ligeværdig tone fra starten. Var meget overrasket over det første interview, hvor de havde sat sig utrolig godt ind i det job, jeg havde søgt. Jeg sparede dermed et interview. Igennem min karriere har jeg selv interviewet mange kandidater, dette, som regel sammen med HR, og har givet tilbagemeldinger på test. Den test som Blachman anvender, er den bedste test jeg har taget gennem tiden – helt utrolig, og meget overraskende ”spot-on”. Jeg fik en meget professionel test feedback. Endte med jeg fik jobbet, og har siden løbende været i dialog med Sandra, som har fulgt op på, om alt var, som det skulle være – et godt træk! Et meget professionelt forløb – kan varmt anbefale Blachman Search! 
Britta Toftum
CCO, Spaceinvader

Kandidat

Tak for muligheden for at komme med feedback på mit forløb hos jer. Jeg følte mig tryg fra første øjeblik. Jeg oplevede processen som værende utrolig professionel, omhyggelig, nærværende - en positiv oplevelse fra start til slut. 
Mie Lauwersen
Markedschef Øst, Det Danske Madhus

SpaceInvader

"Som ung opstartsvirksomhed, havde vi i SpaceInvader bevæget os gennem alle de vigtige opstartsfaser over "proof of product" til "proof of business" gennem en 3 årig periode. Og nu stod vi med en forretning og vækstplan, der krævede oprustning på manpower siden. Vi var klar over hvor vigtigt det var, at finde de rigtige ledelseskræfter til at levere dette næste bevis på, at vi kunne skalere vores forretning. Det krævede en tung kommerciel profil udefra. Derfor var vi også klar til at investere i at finde det rigtige kompetente search bureau til at løse denne opgave.      Og det blev Blachman Search med deres stærke baggrund i netop rekruttering på salgs- og service profiler. Med Sandra Lillie i spidsen på opgaven, oplevede vi en meget stor professionalisme fra første kontakt. Der var en klar specificeret køreplan, som var med til at afstemme alle vores forventninger, og den plan virkede 100% og blev fulgt helt til dørs. Vi fik punktlig status på process og kandidater og løbende afklarende samtaler blev klaret effektivt "on the fly". Men hvad der var lige så vigtigt for os , var håndteringen af kandidaterne som ambassadør for SpaceInvader. Og det har været til UG med kryds og slange. De kandidater, der ikke fik jobbet, har udtrykt ligeså stor tilfredshed med selve processen - også selvom de ikke fik jobbet.     Selv i et ophedet jobmarked formåede Blachman Search på kun 3 måneder at finde vores nye kommercielle direktør. Hun er landet rigtig godt i jobbet, og har beriget vores team fra dag 1. Men det stopper ikke her. Blachman Search kvalitetssikrer hele deres process med opfølgninger med både os som virksomhed samt den ansatte gennem de første 6 måneder af ansættelsesperioden. Og det er nu i forløb.  Vi har følt os i trygge hænder hele vejen.    Afslutningsvis har vort samarbejde ført til at vi nu sammen ligeledes kigger ind i at bruge TT38 værktøjet, som kandidater testes med, bredere i organisationen, så vi bruger det som udviklingsværktøj til den videre skalering af vores team. Så samarbejdet med Blachman Search stopper ikke her - det er først lige begyndt. "
Steen Frederiksen
CEO
Blachman Search ApS
Mobil: +45 53 88 14 99
Mail: sl@blachman.dk
CVR: 26395925

Privatlivspolitik